top of page

Fast Solist for Odense Politiorkester og Hjemmeværnets Musikkorps

Jeg er helt utrolig begejstret og glad for at kunne fortælle, at jeg fra sommeren 2017 - september 2019 skal være fast solist for Odense Politiorkester og Hjemmeværnets Musikkorps. Jeg havde fornøjelsen af at blive akkompagneret af nogle af musikerne på Nyborg Vold i sommer hvor vi spillede Atlantis, og nu glæder jeg mig meget til at stå på scenen med den dygtige og velsyngende Søren Okholm og et 60 mandsorkester under ledelse af Peter Holling. Jeg vil elske og se jer til vores koncerter - så tag endelig et kig i kalenderen :-)

http://www.hjvmusikkorpssyd.dk/ Søren Okholm

I am so happy to announce that I going to be the permanent singer for the fantastic Odense Police Orchestra and The Home Guard Music Corps - whom are 60 musicians in total. I am very exited to be a part of this wonderful orchestra and I cannot wait to sing with Mr. Søren Okholm - who is an amazing danish singer. Would be wonderful to see you in Denmark at one of our koncerts :-)

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page